Appareils et accessoires
Bordelaise Sauce
Prép. 10min
Total 55min
6 portions
Ingrédients
-
fresh flat-leaf parsley leaves and stalks separated5 - 6 sprigs
-
unsalted butter diced100 g
-
onions quartered100 g
-
carrots cut in pieces50 g
-
shallots halved6
-
plain flour40 g
-
beef stock400 g
-
bouquet garni (thyme, parsley, bay leaf)1
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
fresh thyme leaves only1 sprig
-
fresh bay leaf1
-
black peppercorns crushed5
-
red wine500 g
-
beef jus1 Tbsp
-
lemon juice1 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
2 g
Calories
775 kJ /
187 kcal
Lipides
14 g
Fibre
1 g
Glucides
7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Add Some Sauce!
11 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1h 25min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Mustard Dill Sauce
2h 15min
Hollandaise Sauce
15min
Peppercorn Sauce
30min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
15min
Duck and Pork Terrine
52h
Lamb Cooked Two Ways with Carrot and Ginger Purée and Red Wine Jus
5h 15min
Prawn Cocktail
15min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min