Appareils et accessoires
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
Prép. 15min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
stale bread broken in pieces30 g
-
fresh thyme leaves only4 sprigs
-
parsnips peeled, cut in pieces (3 cm)150 g
-
water150 g
-
fine sea salt plus extra for seasoning½ tsp
-
ground black pepper plus extra for seasoning¼ tsp
-
pancetta finely diced50 g
-
unsalted butter at room temperature20 g
-
scallops large, coral removed8
-
oil2 Tbsp
-
freshly squeezed lemon juice for serving
-
fresh thyme leaves chopped, for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
556.6 mg
Protides
8.9 g
Calories
970.7 kJ /
232 kcal
Lipides
16.7 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
5.4 g
Glucides
12.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Duck Breast with Parsnip Purée and Red Wine Reduction
50 Min
Poached Cod with Beurre Blanc and Tenderstem Broccoli
1 Std. 20 Min
Venison Wellington
3 Std. 30 Min
Béarnaise Sauce
20 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Beurre Blanc
20 Min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1 Std. 35 Min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2 Std. 10 Min
Scallops with pea purée
25 Min