Appareils et accessoires
Meatloaf
Prép. 15min
Total 1h 30min
16 slices
Ingrédients
Meatloaf
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
onions120 g
-
bread stale, soaked and squeezed70 g
-
mixed minced meat800 g
-
large eggs2
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
paprika1 tsp
Sauce
-
water up to 250 g mark
-
double cream100 g
-
cornflour2 tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
paprika½ tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
11.3 g
Calories
669 kJ /
160 kcal
Lipides
11.2 g
Glucides
3.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
COOKING FOR A CROWD
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beef Goulash with Bread Dumplings
1h 30min
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Basque Chicken
1h 10min
Rice pudding
1h
Cottage pie
1h 15min
Steamed Chicken Frittata with Vegetable Rice
40min
Beef Stroganoff
1h
Rice with Duck
1h 5min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Beef Bourguignon
1h 30min
Ham and Leek Pasta Sauce
30min