Appareils et accessoires
Spring Rolls
Prép. 25min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.4 g
Calories
801 kJ /
192 kcal
Lipides
6.3 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Wonton Soup
1h
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Chicken in Adobo Sauce with Plantain Purée
1h 15min
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
1h
Steamed Cabbage and Pork Dumplings
1h 35min
Chia and Quinoa Tortillas with a Trio of Dips
1h 45min
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Chicken noodle soup
1h 35min
Salmon Burger
2h 20min
Vegetable Spring Rolls
2h 10min
Tom Yum with Prawns
25min
Blackberry Muffins with Cardamom Crunch Topping
30min