Japanese Ramen Noodle Soup

4.2 80 évaluations
Prép. 15min
Total 1h 40min
4 portions

Ingrédients

  • pork belly meat, boned, without rind, smoked
    400 g
  • garlic cloves
    3
  • Japanese soy sauce
    60 g
  • sesame oil
    10 g
  • water
    2000 g
  • dried ramen noodles
    375 g
  • fresh baby spinach
    100 g
  • chicken broth
    750 g
  • black vinegar
    1 tsp
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    20 g
  • hot paprika
    ½ tsp
  • medium eggs
    2
  • nori seaweed sheets (9 cm x 3.5 cm)
    12
  • tinned sweetcorn
    4 Tbsp
  • spring onions cut in thin slices, to garnish
    2
  • toasted sesame seeds
    2 tsp

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 66 g
Calories 4507 kJ / 1077 kcal
Lipides 50 g
Fibre 4.1 g
Glucides 88 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...