Versions compatibles
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Herbed relish
- 50 g cornichons
- 1 tbsp pickled capers, rinsed
- 2 tbsp fresh chives, finely chopped
- 1 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
- ½ tsp salt
- 1 spring onion/shallot, white and light green part only, cut into pieces
- 1 tsp Dijon mustard
- 80 g soft feta (i.e. Danish feta)
- 100 g crème fraîche
- ½ lemon, juice only
- 40 g extra virgin olive oil
Smoked salmon muffins
- 80 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 250 g Gruyère cheese, cut into pieces (2 cm)
- 50 g Pecorino cheese, cut into pieces (2 cm)
- 60 g spring onions/shallots, white and light green parts only, cut into pieces
- 4 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 eggs
- 220 g full cream milk
- 50 g crème fraîche
- 1 tsp sea salt flakes
- 2 tsp baking powder
- 250 g plain flour
- 200 g smoked salmon, cut into short, thin slices
- 6 stalks asparagus, cut into thin slices
Steamed eggs
- 700 g water
- 12 eggs, chilled
- 100 g rocket leaves (optional)
- 200 g cherry tomatoes (optional)
- Infos nut.
- par 1 portions
- Calories
- 1883.8 kJ / 448.5 kcal
- Protides
- 24.1 g
- Glucides
- 18.8 g
- Lipides
- 22.3 g
- Graisses saturées
- 15.7 g
- Fibre
- 1.8 g
- Sodium
- 932.9 mg
Recettes alternatives
Fish stock
35min
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Celeriac parmigiana
1h 10min
Country-style chicken liver fritters
35min
Salmon and fennel risotto
30 Min
Veal in tuna sauce
Pas d’évaluation
Advocaat (Eggnog liqueur)
10 Min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Prawn salad with avocado dressing
35min
Steak tartare
10 Min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h