Appareils et accessoires
Lemon caper butter
Prép. 5min
Total 10min
150 g
Ingrédients
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
650 mg
Protides
2.1 g
Calories
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Lipides
97.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
61.7 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Miso glazed eggplant (Nasu dengaku)
30min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter, using modes)
4h 35min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min
Caesar salad dressing
10min
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2h
Hearty seafood chowder
45min
Smoked trout pâté
3h 15min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Smoked salmon mousse
5min
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50min
Scallops with pea purée
25min