Appareils et accessoires
Lemon caper butter
Prép. 5min
Total 10min
150 g
Ingrédients
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 150 g
Sodium
650 mg
Protides
2.1 g
Calories
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Lipides
97.6 g
Fibre
2.2 g
Graisses saturées
61.7 g
Glucides
6.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Butter it up!
15 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Chimichurri
5min
Avocado & lime soft serve ice-cream
5min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Pas d’évaluation
Black garlic and onion jam
55min
Yoghurt and jalapeño dressing
10min
Steamed asparagus with caper crumbs
30min
Chorizo and prawns a la Sidra
25min
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
2h 30min