White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)

5.0 3 évaluations
Prép. 5min
Total 15min
6 portions

Ingrédients

  • garlic cloves
    2
  • truffle oil plus extra to serve
    10 g
  • fresh Swiss brown mushrooms sliced
    60 g
  • brandy
    30 g
  • chicken broth bone,
    200 g
    2 tsp Chicken stock paste, with 200 g water (see Tip)
  • pouring (whipping) cream
    300 g
  • full cream milk
    200 g
  • truffle creme
    25 g
  • dashi powder
    5 g
  • cannellini beans rinsed and drained
    2 cans
  • sea salt to season
    ½ tsp
  • ground white pepper to season
    ¼ tsp
  • fresh chives finely sliced
    15 g
  • bread of choice, to serve

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 287.8 mg
Protides 15.8 g
Calories 1852.3 kJ / 442.7 kcal
Lipides 24 g
Fibre 8 g
Graisses saturées 13.4 g
Glucides 40.3 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...