Appareils et accessoires
Pickled vegetables
Prép. 20min
Total 745h
910 g
Ingrédients
-
water room temperature1700 g
-
ice cubes10 - 15
-
ice cold water2 L
-
vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)300 - 500 g
-
dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)
Pickling liquid
-
water room temperature500 g
-
white wine vinegar250 g
-
raw sugar2 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
yellow mustard seeds (see Tips)1 tsp
-
dried bay leaf1
-
allspice berries4
Niveau
facile
Infos nut. par 910 g
Sodium
2179.3 mg
Protides
14.6 g
Calories
1845.9 kJ /
441.2 kcal
Lipides
3.5 g
Fibre
18.8 g
Graisses saturées
0.7 g
Glucides
80.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Plum paste
1h
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min
Blueberry jam
35min
Celery leaf gremolata
5min
Tomato and onion gravy (South African)
25min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Quince crumble
1h 25min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Cooked mayonnaise
5min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Kewpie mayonnaise
10min