Appareils et accessoires
Apple cider dressing
Prép. 5min
Total 5min
140 g
Ingrédients
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
472.6 mg
Protides
1.6 g
Calories
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Lipides
60.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Versatile Smooth Soup
45min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Potato Gratin
1h 10min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Spicy Udon Noodles with Tempeh (Matthew Kenney) Metric
5h 40min
Poppy Seed Dressing
5min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min
Fresh Tomatillo Salsa
30min