Appareils et accessoires
Apple cider dressing
Prép. 5min
Total 5min
140 g
Ingrédients
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Niveau
facile
Infos nut. par 140 g
Sodium
472.6 mg
Protides
1.6 g
Calories
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Lipides
60.1 g
Fibre
2.1 g
Graisses saturées
7.8 g
Glucides
10.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Dressings
17 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1h 25min
Zoodles with broccoli pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Spiralized Roasted Root Vegetables
1h 20min
Tropical mocktail
10min
Margarita
5min
Pickled Grated Carrots
45min
Flammkuchen with dates and bacon
1h 20min
Roasted Jerusalem artichoke soup (gut health)
1h
Orange Pound Cake
1h 15min
Bread rolls with parmesan and rosemary
45min
Community fave brown rice salad
55min