Appareils et accessoires
Bloody Maria
Prép. 45min
Total 2h 45min
8 portions
Ingrédients
Pickled vegetables
-
mixed vegetables cut into thin slices (i.e. carrots, radishes, red onion, red capsicum, celery heart, celery leaves)100 g
-
raw sugar3 tbsp
-
fine salt1 tbsp
-
white wine vinegar250 g
-
dried bay leaf1
-
coriander seeds6
Prosciutto batons
-
prosciutto8 slices
Cocktail mix
-
fresh jalapeño chillies stalks removed and deseeded if preferred2
-
flaked salt1 tsp
-
tomato juice750 g
-
lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
mezcal250 g
-
ice cubes10
-
smoked paprika1 tsp
Assembly
-
fine salt1 tbsp
-
chilli powder½ - 1 tsp
-
limes cut into quarters2
-
ice cubes to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portions
Sodium
3243.9 mg
Protides
6.7 g
Calories
482.8 kJ /
114.9 kcal
Lipides
3.6 g
Fibre
2.5 g
Graisses saturées
1.1 g
Glucides
11.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Entertaining with Dani Valent
95 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Yoghurt and jalapeño dressing
10 Min
Citrus margarita
10 Min
Sangria ginger punch
1 Std. 5 Min
Planked Amaretto peaches with ricotta
1 Std. 30 Min
Almond Dip
10 Min
Protein pudding
6 Std. 35 Min
Mango truffles, strawberry spheres and white chocolate crumble
11 Std. 30 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Baked spinach and feta mushrooms
35 Min
Prawn salad with avocado dressing
35 Min
Gin and tonic sorbet with cucumber
12 Std.
Oysters Mignonette
5 Min