Duck and cherry salad
TM6 TM5 TM31

Duck and cherry salad

4.0 ( 2 évaluations )

Ingrédients

Herb dressing

  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley leaves only
  • 2 sprigs fresh mint leaves only
  • 2 sprigs fresh thyme leaves only
  • 40 g extra virgin olive oil
  • 2 tsp white wine vinegar
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 200 g canned Morello cherries pitted

Duck breasts

  • 4 duck breasts, skin on (approx. 800 g)
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Tarragon cream sauce

  • 3 egg yolks
  • 50 g caster sugar
  • 30 g tarragon vinegar (see Tips)
  • 1 pinch ground black pepper
  • 120 g pouring (whipping) cream

Assembly

  • 1 bunch lettuce leaves of choice, leaves separated

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1227.5 kcal / 5155.8 kJ
Protides
29.9 g
Lipides
99.2 g
Glucides
23.6 g
Fibre
1.9 g
Graisses saturées
32.4 g
Sodium
217.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives