Appareils et accessoires
Gnocchi tricolore
Prép. 15min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
fresh basil leaves only15 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil25 g
-
canned tomatoes800 g
-
sugar1 tsp
-
2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
water100 g
-
Italian seasoning1 tbsp
-
gnocchi (fresh and ready made)1000 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
19 g
Calories
2397 kJ /
568 kcal
Lipides
16 g
Fibre
3.1 g
Glucides
85 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Quick Easy Dinners
10 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Moussaka Wraps
50min
Vegan Apple and Nut Crumble with Rum Raisins
9h
Corn Tortillas
1h 25min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
35min
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1h 15min
Tomato and Feta Pasta
50min
Mixed grain risotto
1h 25min
Pasta with leek and ajvar
30min
Tex-Mex Jacket Potatoes
9h 25min
Nacho Gratin
1h
Fresh Tomatillo Salsa
30min