Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 2 garlic cloves
- 150 g onion (1 onion), cut into halves
- 40 g olive oil
- 2 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
-
2
pinches saffron powder
ou ½ tsp saffron threads -
¼
tsp smoked paprika powder
ou ¼ tsp sweet paprika powder - 1 - 2 pinches ground nutmeg
-
800
g beef topside steak, trimmed and cut into cubes (3 cm)
ou 800 g beef rump steak, trimmed and cut into cubes (3 cm) -
1 - 2
tbsp vegetable stock paste, homemade, to taste
ou 1 - 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 2 tsp plain flour
- ½ tsp fine salt
- ½ tsp black pepper, freshly ground
-
300
g pearl couscous
ou 300 g couscous, medium grain - 900 g water
- 180 g carrots, cut into pieces (1-2 cm)
- 220 g turnip, cut into pieces (1-2 cm)
- 250 g courgette, cut into pieces (1-2 cm)
- 100 g raisins
- 240 g canned chickpeas, rinsed and drained (weight after draining)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 4467 kJ / 1063 kcal
- Protides
- 86.3 g
- Glucides
- 99.5 g
- Lipides
- 32.7 g
- Fibre
- 15.1 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Curried lentils and steamed pumpkin
1 Std. 15 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1 Std. 15 Min
Chicken Provencale
1u.
Spelt and chicken salad
1 Std. 15 Min
Lamb stew
Pas d’évaluation
Beef Stroganoff
45min
Chicken breasts with courgette topping
50min
Fish curry
35min
Sous-Vide Turkey Breast
3h
Chicken with Bell Peppers in Beer Sauce
35min
Arabian chicken with couscous
45min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1u.