Versions compatibles
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm) (optionnel)
- 120 g mixed nuts, e.g. pistachios, pine nuts and almonds
- ½ tsp ground cinnamon
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp ground ginger
- ½ tsp ground coriander
- ½ tsp ground turmeric
- 700 g cauliflower, broken into florets (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 4 spring onions, trimmed and cut into quarters
- 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 8 sprigs fresh coriander, leaves only
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
- 30 g white wine
- 500 g water
- 300 g sweet potato, cut into pieces (1-2 cm)
- 50 g raisins (optional)
- 80 g fresh baby spinach, roughly chopped
- 12 dried apricots, cut into thin strips
- ½ tsp fine salt, to taste
- ½ tsp black pepper, freshly ground, to taste
- 30 g extra virgin olive oil (optional)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1721 kJ / 409 kcal
- Protides
- 19.3 g
- Glucides
- 27.7 g
- Lipides
- 22.3 g
- Fibre
- 12.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35min
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30 min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Freekeh pilaf with broad beans
1 godz.
Spiced carrot salad
5 min
Chicken with couscous and saffron
1 godz. 15 min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Lentil and spinach soup
50min
Chili non Carne
1 godz.
Yoghurt cake
1h 40min
Warm beetroot dish
50min