Risotto with lemon, thyme and feta

Risotto with lemon, thyme and feta

4.1 72 évaluations
Prép. 10min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • lemon zest only, no white pith
    ½
  • leeks white part only, cut into pieces (3-4 cm)
    100 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    20 g
  • salted butter
    20 g
  • Arborio rice
    320 g
  • dry white wine
    50 g
  • water
    750 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • Danish feta cut into cubes (1 cm)
    150 g
  • ground white pepper plus extra to taste
    2 pinches
  • fresh thyme leaves only
    1 - 2 sprigs
  • salt to taste

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Sodium 851.5 mg
Protides 11.8 g
Calories 2008.3 kJ / 478 kcal
Lipides 17.3 g
Fibre 2.8 g
Graisses saturées 9.6 g
Glucides 65.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...