Appareils et accessoires
Green beans with tomato and parsley
Prép. 5min
Total 55min
4 portions
Ingrédients
-
parsley leaves washed and dried1 bunch
-
garlic clove (optionnel)½
-
onion chopped80 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
chopped tomatoes, canned or fresh400 g
-
water100 g
-
salt1 level tsp
-
green beans, fresh washed400 g
-
pepper, ground1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
3.5 g
Calories
732 kJ /
175 kcal
Lipides
14.9 g
Fibre
5.2 g
Glucides
7.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Mediterranean Cuisine
67 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Italian chicken and couscous salad with chickpea soup
1h 10min
Cucumber soup
25min
Creamy mushrooms with crispy roast potatoes
1h 30min
Tuna stew with potatoes
40min
Stuffed vegetables
1h 20min
Oat porridge with dates and cardamom
20min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Creamed spinach
15min
Vegetable-topped bread
40min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Peas with ham
30min
Spinach and tomato quiche
1h 45min