Fried Cheese and Tomato Pizzas

Fried Cheese and Tomato Pizzas

3.0 2 évaluations
Prép. 30min
Total 3h
8 portions

Ingrédients

Dough
  • water
    350 g
  • sugar
    1 tsp
  • dried instant yeast
    1 tsp
    10 g fresh yeast, crumbled
  • oil for greasing
  • semolina
    300 g
  • strong white bread flour plus extra for flouring
    300 g
  • fine sea salt
    2 tsp
Topping
  • pecorino cheese cut in pieces (3-4 cm)
    100 g
    100 g Provolone (Italian cheese), cut in pieces (3-4 cm)
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • tinned chopped tomatoes
    400 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • dried oregano
    1 tsp
  • oil for frying

Infos nut. par 1 portion

Calories 507 kcal / 2121 kJ
Protides 11 g
Lipides 26.6 g
Glucides 59.6 g
Fibre 3.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...