Oat and Cashew Pasties

Oat and Cashew Pasties

3.5 4 évaluations
Prép. 1h
Total 2h 30min
80 pieces

Ingrédients

Filling
  • rolled oats
    150 g
  • water for soaking
  • cashew nuts
    100 g
  • fresh parsley
    15 g
  • onions quartered
    150 g
  • tinned chopped tomatoes
    250 g
  • red peppers cut in pieces
    50 g
  • olive oil
    50 g
  • garlic cloves
    4
  • fine sea salt
    2 tsp
  • large eggs
    3
  • dried oregano
    1 tsp
Dough
  • water
    800 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • potatoes red skin, peeled, cut in pieces (2 cm)
    600 g
  • unsalted butter soft
    240 g
    240 g margarine
  • strong white bread flour plus extra for dusting
    600 g
  • egg yolks beaten, for brushing
    3

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Protides 2 g
Calories 343 kJ / 82 kcal
Lipides 4 g
Glucides 9 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...