Appareils et accessoires
Polenta Mandarin and Almond Cake
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten Free
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gluten-free Gingerbread Biscuits
1h 30min
Gingerbread People
1h 30min
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2h
Orange Shortbread and Chai Ice Cream Sandwiches
9h 15min
Flourless Gianduja Cake
2h 40min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
2h
Houmous
13h 30min
Courgette and Cocoa Cake
24h
Sesame and Chia Seed Loaf
2h 20min
Polenta Cake
1h
Rhubarb and Ginger Spelt Cake
1h 20min
Almond, Coconut and Chocolate Biscuits (No Added Sugar)
35min