Appareils et accessoires
Polenta Mandarin and Almond Cake
Prép. 10min
Total 2h 35min
12 slices
Ingrédients
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing250 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
water1000 g
-
raw macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
medium eggs3
-
polenta170 g
-
gluten-free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
7.4 g
Calories
1865 kJ /
444 kcal
Lipides
32.3 g
Fibre
2.7 g
Glucides
31.8 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Gluten Free
8 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Rhubarb, Orange and Almond Cake
1 Std. 30 Min
Orange curry dressing
10 Min
Hazelnut Meringue with Banana and Toffee Filling
3 Std. 15 Min
Polenta Cake
1 Std.
Persian Carrot and Coconut Cake
2 Std. 20 Min
Honey and Blood Orange Cake
2 Std.
Maple, Pecan and Banana Bread
1 Std. 30 Min
Aubergine and Almond Dip
20 Min
Upside-down Gingerbread with Pears
1 Std.
Gluten-free Carrot and Orange Cake
2 Std.
Flourless Chocolate and Nut Torte (gluten free)
1 Std. 50 Min
Carrot Cake
2 Std. 30 Min