Appareils et accessoires
Artisan Plant Pizza
Prép. 20min
Total 35min
2 portions
Ingrédients
Base
-
spelt flour plus extra for dusting50 g
-
buckwheat flour50 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
-
water4 - 5 Tbsp
-
olive oil2 tsp
Crumb
-
cashew nuts50 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
garlic granules¼ tsp
-
dried mixed herbs½ tsp
Topping
-
tomato purée3 Tbsp
-
vegetables as desired, sliced thinly for topping
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
13.2 g
Calories
1619 kJ /
387 kcal
Lipides
18.8 g
Glucides
41.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Plant Based Eating
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Simple Ideas
201 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Sweet Potato and Spinach Cakes
30min
Aubergine Bhurta
30min
Gluten-free Veggie Patties with Yoghurt Dressing
1h
Quinoa Burger and Yellow Tomato Ketchup
2h
Slow Cooked Beans with Cider
2h 30min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40min
Lentil curry stew with chicken
8h 35min
Gluten-free Pizza
30min
Buckwheat, Almond and Seed Bread
2h
Gluten Free Chocolate Chip Cookies
40min
Sweet Potato Curry
30min