Appareils et accessoires
Fermented beetroot and apple salsa
Prép. 10min
Total 72h
1 Total recipe
Ingrédients
-
fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded100 g
-
garlic cloves6 - 8
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
Granny Smith apples peeled, cored and cut into quarters130 g
-
raw beetroot peeled and cut into halves130 g
-
tomatoes cut into cubes (1 cm)350 g
-
coriander seeds1 tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
lime juice110 g
-
salt1 ½ tbsp
-
filtered water70 g
-
filtered water as needed
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
13455 mg
Protides
11.9 g
Calories
1405 kJ /
334 kcal
Lipides
2.8 g
Fibre
35 g
Graisses saturées
0.3 g
Glucides
44.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
'Quirky' Every day
9 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Fig and apricot tea bread
1h 30min
Pearl barley bread rolls
1h 15min
Tomato ketchup
1h 25min
Hommus
15min
Beetroot salad
10min
Mayonnaise
5min
Sauerkraut
168h 35min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Raw chocolate snaps
1h 5min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50min
Rosemary and sea salt crackers
35min
Quick beetroot relish
40min