
Appareils et accessoires
Fennel, freekeh and orange salad
Prép. 25min
Total 2h 25min
6 portions
Ingrédients
-
sesame seeds1 tbsp
-
sunflower seeds30 g
-
raw cashew nuts40 g
-
hazelnuts, without skin40 g
-
sumac2 tsp
-
dried thyme1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
salt plus extra to taste½ tsp
-
freekeh350 g
-
water1000 g
-
red onion thinly sliced, segments separated50 g
-
lemon juice1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fennel bulb trimmed and cut into quarters400 g
-
oranges (approx. 150 g), peeled and segmented, segments cut into halves3
-
radishes (approx. 80 g), cut into halves and sliced4
-
orange juice (approx. 1 orange)60 g
-
macadamia oil30 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Infos nut. par 1 portions
Calories
414 kcal /
1739.3 kJ
Protides
10.5 g
Lipides
17.9 g
Glucides
47 g
Fibre
12.3 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
237.2 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everyday cooking for Thermomix families
114 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande