Versions compatibles
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 500 g water
- 1 ½ tsp salt, plus extra to taste
- 600 g potatoes, cut in pieces (see tip)
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 100 g shallots, cut in halves
- 10 g butter
- 300 g button mushrooms, cut in slices
- 50 g dry white wine
- 50 g cream
- 200 g cream cheese
- 2 pinches ground nutmeg
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Fibre
- 4 g
Recettes alternatives
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
1h 15min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1h
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1h
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1h
Cod with citrus butter
50min
Creamed Cod
45min
Steamed Fish
30min