Versions compatibles
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Salmon and Potatoes
- 4 fresh salmon fillets, skinless (120-200 g each, approx. 2 cm thick)
- 1 lemon, finely grated zest and juice
- 1 pinch ground black pepper
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 500 g water
- 600 g potatoes, cut in pieces (2-3 cm)
Mushroom Cream Sauce
- 100 g shallots, halved
- 10 g unsalted butter, diced, plus extra for greasing
- 50 g dry white wine
- 50 g double cream
- 200 g cream cheese
- 300 g fresh button mushrooms, sliced
- 2 pinches ground nutmeg
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2763 kJ / 660 kcal
- Protides
- 45 g
- Glucides
- 27 g
- Lipides
- 48 g
- Graisses saturées
- 17 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1137 mg
Recettes alternatives
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45 Min