Appareils et accessoires
Cashew panna cotta with raspberry sauce
Prép. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingrédients
Cashew panna cotta
-
raw sugar100 g
-
vanilla bean cut into pieces (2 cm)½
-
raw cashews200 g
-
agar agar2 ½ tsp
-
sunflower oil1 tbsp
-
water500 g
Raspberry sauce
-
raw sugar30 g
-
frozen raspberries thawed, juice reserved200 g
-
lemon juice (optionnel)20 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
11.3 mg
Protides
7.2 g
Calories
1399 kJ /
333 kcal
Lipides
19.6 g
Fibre
3.9 g
Graisses saturées
3.1 g
Glucides
31.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Viva la Vegan
10 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Blueberry frozen yoghurt cheesecake
14h 55min
Chocolate and prune Easter eggs
1h 5min
Portuguese-style crème brûlée
25min
Tiramisu
5h 20min
Mixed mushroom pâté
1h 25min
Vegan macadamia cheese ball
56h 55min
Apple ginger cake with salted caramel sauce
1h 30min
Vegan butter
8h 5min
Apricot apple pie
1h 40min
Vegan Turkish delight cheesecake
5h 30min
Berry and cream filo stacks
30min
Asparagus and Hollandaise Tart
40min