Versions compatibles
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 150 g hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g brown onion, cut into quarters
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
- 1 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookook)
- 600 g water
- 200 g carrots, cut into slices (5 mm)
- 200 g zucchini, cut into slices (7-10 mm)
- 150 g red capsicum, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g frozen green peas
- 200 g feta cheese, cut into small cubes (5 mm)
- 2 tsp fresh flat-leaf parsley, chopped, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 47 g
- Lipides
- 37 g
- Fibre
- 12.4 g
Recettes alternatives
Chickpea ratatouille (gut health)
1 Std.
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10 min
Lentil and mint salad
3h 55 min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 godz. 25 min
Polenta with mediterranean vegetables
1 Std. 35 Min
Rice salad
1 Std.
Beetroot salad with raita dressing
35 min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1 Std. 15 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 min
Israeli couscous salad
1 Std.