Appareils et accessoires
Gevulde veggieslakken
Prép. 20min
Total 45min
10 stuks
Ingrédients
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
eieren2
-
fijn zout1 snuifje
-
wortelen geschild2
-
water500 g
-
verse babyspinazie gewassen en gedroogd100 g
-
gekookte ham4 sneetjes
-
verse rozemarijn blaadjes20
-
kidneybonen, uit blik10
Niveau
facile
Infos nut. par 1 stuk
Protides
5 g
Calories
243 kJ /
58 kcal
Lipides
3.2 g
Fibre
1 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Kinderen in de keuken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Pas d’évaluation
Pulled barbecue jackfruit
25min
Duitse brunch
1h 15min
Batch Cooking | Farfalle salade met erwten, rucola en pijnboompitten & fruit muffins
Pas d’évaluation
Vegan cheddar mac & cheese
Pas d’évaluation
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Pas d’évaluation
Vegetarische Wellington
2h 10min
Poedersuiker
5min
Mediterraanse gebakjes
Pas d’évaluation
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Peperkoek met Honing
Pas d’évaluation
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2h 15min