Appareils et accessoires
Marble sponge slice with peach crème
Prép. 45min
Total 4h 30min
10 pieces
Ingrédients
Sponge cake
-
eggs4
-
sugar plus 2-3 tbsp extra200 g
-
vanilla sugar, homemade1 tbsp
-
plain flour100 g
-
starch e.g. corn starch or potato starch100 g
-
baking powder1 tbsp
-
cocoa powder1 tbsp
Crème filling
-
gelatine leaves (approx. 15 g)8
-
water cold, for soaking gelatine
-
cream, 30-40% fat200 g
-
peach halves, canned (weight after draining)470 g
-
curd cheese (quark)200 g
-
sugar40 g
-
vanilla sugar, homemade1 tsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
8 g
Calories
1407 kJ /
336 kcal
Lipides
10 g
Fibre
1.2 g
Glucides
53 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Treat Yourself
10 Recettes
Suisse
Suisse
Vous pourriez aussi aimer...
Banana Split Milkshake
30 Min
Egg-Free Mayonnaise
10 Min
Vegetable pasta soup, Pork roll with vegetables, Puddings, Muffins
1 Std. 40 Min
Vegan Pistachio Pastry Cream
1 Std. 45 Min
Rainbow Popsicles
10 Std.
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
12 Std. 50 Min
Koeksisters
3 Std. 5 Min
Meringue Christmas Trees
3 Std. 40 Min
Horchata "Coconut Water"
5 Min
Fennel digestive
10 Min
Baked cheesecake
3 Std. 10 Min
Caramel sauce
1 Std. 30 Min