Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 40 g lente-uitjes, met een 3-tal cm loof
- 20 g lichte sesamolie
- 450 g wortelen, in stukken
- 130 g water
-
10
g tamari saus
ou 10 g sojasaus - 600 g kippenborstfilet, in blokjes (ong. 3 cm)
- 200 g verse shiitakes, in kwartjes
-
100
g verse sojascheuten
ou 100 g sojascheuten in blik of bokaal - 10 g gember, vers, gepeld, in dunne schijfjes
-
1
tl rode curry pasta
ou 1 - 2 snuifjes gemalen cayennepeper, naar smaak - 150 g rijstnoedels, fijn
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1824 kJ / 434 kcal
- Protides
- 42.3 g
- Glucides
- 42.3 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 5.8 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Kip met citroen
50min
Gekruide lamstaart
40min
Duitse brunch
1 Std. 15 Min
Courgette en garnalen beignets met yoghurt
30min
Kip met pompoen-massaman curry en kokossoep
Pas d’évaluation
Lam in korst op Italiaanse wijze
5 godz.
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Pas d’évaluation
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1h