Steamed Chicken with Chilli Sauce

Steamed Chicken with Chilli Sauce

4.2 20 évaluations
Prép. 5min
Total 30min
4 portions

Ingrédients

  • water
    600 g
  • whole chicken legs (approx 2 whole chicken legs), with skin, boneless
    500 g
  • salt
    ½ tsp
  • fresh ginger
    3 slices
  • spring onion cut in 4 cm length
    1
  • garlic cloves
    2
  • chilli oil
    3 tbsp
  • light soy sauce
    1 tbsp
  • vinegar
    1 tsp
  • sugar
    1 tsp
  • dried chillies deseeded, cut in 1 cm length
    2
  • Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
    1 tsp
  • sesame oil dark (roasted)
    ½ tsp
  • fresh coriander leaves only, to garnish
    1 sprig
  • white sesame seeds toasted, to garnish
    1 pinch

Infos nut. par 1 portion

Calories 327 kcal / 1372 kJ
Protides 15 g
Lipides 28 g
Glucides 4 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...