Appareils et accessoires
Minestrone
Prép. 20min
Total 45min
6 portions
Ingrédients
-
onions cut in halves80 g
-
leek cut in pieces120 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, courgettes, celery stalks, tomatoes, chard leaves, cooked dried beans, pumpkin), cut in pieces as needed600 g
-
water1000 g
-
2 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cubes (for 0.5 l each)2
-
salt1 tsp
-
dried ditalini pasta or similar short dried pasta120 g
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated to taste6 - 18 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
11 g
Calories
1202 kJ /
287 kcal
Lipides
18 g
Fibre
3.6 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
The Basic Cookbook 2018
174 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Creamy Courgette Soup
35 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Vegetable Soup
35 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Pumpkin Soup
35 Min
Broccoli, Cauliflower and Courgette Soup, Tomatoes Stuffed with Tuna and Leeks, and Tomato Rice
45 Min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1 Std. 20 Min
Minestrone
45 Min
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Chickpea Soup with Spinach
40 Min
Cauliflower Cheese Soup
30 Min