Leftover Curry

Leftover Curry

3.6 21 évaluations
Prép. 20min
Total 1h 10min
4 portions

Ingrédients

  • onions quartered
    125 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    5 g
  • olive oil
    1 Tbsp
  • Thai red curry paste
    100 g
  • palm sugar
    10 g
  • fish sauce
    2 Tbsp
  • tamarind paste
    1 Tbsp
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    ½
  • water
    1400 g
  • coconut cream
    300 g
  • sweet potatoes sliced into discs (1-2 cm)
    500 g
  • mangetout sliced lengthways
    300 g
  • mushrooms sliced
    200 g
  • tenderstem broccoli
    100 g
  • fresh green beans trimmed
    75 g
  • butternut squash diced (1 cm)
    30 g
  • makrut lime leaves
    2
  • fresh red chillies finely sliced
    2
  • limes juice only
    2
  • fresh coriander leaves
    10 sprigs

Infos nut. par 1 portions

Calories 466 kcal / 1950 kJ
Protides 10 g
Lipides 31 g
Glucides 46 g
Fibre 10 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...