Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
TM6 TM5

Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero

4.7 ( 38 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g pecorino cheese cut in pieces (2 cm)
  • 1 garlic clove
  • 120 g onions quartered
  • 50 g celery cut in pieces
  • 20 g extra virgin olive oil plus extra for drizzling
  • 120 g spelt grains
  • 950 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • 300 g cavolo nero tough stems removed, sliced (2 cm)
  • 1 tsp fine sea salt or to taste
  • 2 pinches ground black pepper or to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
230 kcal / 969 kJ
Protides
6.5 g
Lipides
8.5 g
Glucides
17.2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives