Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia
TM6 TM5

Ricotta Gnudi with Sage Butter - Gnudi di ricotta con burro con salvia

3.8 ( 4 évaluations )

Ingrédients

Gnudi

  • 1000 g ricotta cheese
  • 150 g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm)
  • ½ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper
  • 1 tsp ground nutmeg freshly ground (see tip)
  • fine semolina for dusting

Sage Butter

  • 150 g unsalted butter diced
  • 20 fresh sage leaves
  • ½ lemon finely grated zest only
  • 50 g toasted pine nuts
  • water for cooking gnudi
  • 1 tsp fine sea salt

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1077 kcal / 4477 kJ
Protides
66 g
Lipides
80 g
Glucides
21.4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 100 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives