Versions compatibles
Smoked trout pasta with lemon and capers
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 1200 g water
- 120 g olive oil
- 350 g spaghetti
- 4 garlic cloves
- 1 - 2 fresh chillies, to taste, and deseeded, if preferred
- 2 pinches salt, to taste, plus extra for seasoning
- 2 pinches ground black pepper, to taste, plus extra for seasoning
- 4 pieces lemon peel (5 x 2 cm each), no white pith
- 150 g hot smoked trout, flaked into pieces (see Tip)
- 40 - 60 g lemon juice, to taste
- 3 tbsp pickled capers, drained
- 3 - 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, roughly chopped
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 2837 kJ / 675.5 kcal
- Protides
- 21.2 g
- Glucides
- 65.1 g
- Lipides
- 35.6 g
- Graisses saturées
- 6.4 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 372.2 mg
Recettes alternatives
Sweet tamarind fish with mixed vegetables
40 Min
Salmon kabsa
40 Min
Prawn and noodle stir-fry
25 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Linguine with salmon and herbs
25 min
Salmon and fennel risotto
30 min
Miso salmon broth
40 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Salmon niçoise salad
35min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Coconut fish curry
1 Std. 10 Min