Appareils et accessoires
Fish stock
Prép. 5min
Total 35min
1315 g
Ingrédients
-
water1500 g
-
fish bones cut into pieces (approx. 5 cm - see Tips)300 - 500 g
-
salt½ tsp
-
dried bay leaves2
-
black peppercorns6
Niveau
facile
Infos nut. par 1315 g
Sodium
3623.4 mg
Protides
129.9 g
Calories
3398.6 kJ /
812.3 kcal
Lipides
31.8 g
Fibre
0.8 g
Graisses saturées
0.1 g
Glucides
2.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Buddha's Delight
55min
Cream of mushroom soup
20min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Pork Trotter Jelly
8h
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Gado gado
1h
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Sous-Vide Salmon
1h
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Cauliflower soup with bacon dust
35min