Appareils et accessoires
Beef and coconut soup
Prép. 25min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
sesame oil2 tsp
-
eschalots2
-
carrot cut into pieces (3 cm)1
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
fresh bird's eye chilli trimmed1
-
fresh shiitake mushrooms cut into slices200 g
-
coconut cream400 g
-
palm sugar10 g
-
fish sauce2 tsp
-
soy sauce2 tsp
-
water500 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
bok choy trimmed and cut into pieces (3 cm)100 g
-
beef fillet steak trimmed and cut into thin slices (5 mm - see Tips)300 g
-
lime zested and juiced1
-
fresh bean sprouts to serve
-
fresh coriander leaves only, to serve2 sprigs
-
fried shallots to serve
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
2008.2 mg
Protides
21.7 g
Calories
1504.1 kJ /
358.1 kcal
Lipides
25.8 g
Fibre
4.6 g
Graisses saturées
20.9 g
Glucides
9.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande
Vous pourriez aussi aimer...
Orange sesame chicken with broccoli and noodles
45 Min
Pork with black bean sauce
30 Min
Lamb and quinoa stew
1 Std.
One pot pasta with chorizo
35 Min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 Min
Mushroom and bacon pasta
30 Min
San bei ji (three cup chicken)
35 Min
Vietnamese mixed meat pho
1 Std. 50 Min
Tomato basil chicken stew
35 Min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min
Thai chilli chicken and basil
30 Min
Asian-style pork noodles
1 Std.