Appareils et accessoires
Sour Fish Curry (Fish Ambul Thiyal)
Prép. 15min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
water1060 g
-
lime juice20 g
-
white fish fillets cut in pieces (3-4 cm)500 g
-
black peppercorns1 tsp
-
chilli powder2 tsp
-
cinnamon stick broken in pieces1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)4 cm
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies deseeded if preferred2 - 4
-
fresh curry leaves10 - 12
-
tamarind paste1 Tbsp
-
coconut cream100 g
-
fine sea salt1 tsp
-
pandan leaves (see tips)2 - 3
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
27 g
Calories
896 kJ /
213 kcal
Lipides
8 g
Fibre
5 g
Glucides
6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sri Lankan Feast
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Lentil Curry (Dahl)
30min
Hake and Prawn Burger
15min
Tom Yum with Prawns
25min
Potato Curry (Ala Hodi)
40min
Green Curry Chicken
55min
Hot and Sour Prawn Soup
15min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Baingan Raita (Aubergine Raita)
15min
Pizza with Red Pepper Sauce, Spinach and Eggs
1h 45min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min
Prawn Curry
30min
Keralan Fish Curry
30min