
Appareils et accessoires
Kimchi chicken
Prép. 10min
Total 35min
4 portions
Ingrédients
-
medium-grain white rice300 g
-
water1000 g
-
salt1 tsp
-
chicken breasts cut into slices (1 cm)600 - 700 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil15 g
-
brown sugar20 g
-
piece fresh ginger peeled3 cm
-
spring onions/shallots trimmed and cut into pieces3
-
garlic cloves2
-
carrot cut into julienne1
-
kimchi cut into bite-size pieces, with juices (see Tips)400 - 500 g
-
fresh coriander leaves only, for garnishing1 sprig
-
sesame seeds toasted, for garnishing
-
sambal oelek to serve (optional - see Tips)
Infos nut. par 1 portion
Calories
578.6 kcal /
2430.3 kJ
Protides
47.4 g
Lipides
10.9 g
Glucides
72.8 g
Fibre
5.5 g
Graisses saturées
2 g
Sodium
1542.7 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Meals in a Flash
91 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande