Appareils et accessoires
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
Prép. 20min
Total 50min
8 slices
Ingrédients
-
water700 g
-
raw beetroots peeled, cut in pieces (1-2 cm)400 g
-
medium eggs4
-
fresh dill leaves only, plus extra for garnish1 tsp
-
sour cream140 g
-
wholegrain mustard1 tsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste2 pinches
-
coarse rye bread8 slices
-
marinated herring fillets (e.g. marinated in dill), drained, cut in pieces (drained weight)280 g
-
cucumber thinly sliced then halved120 g
-
red onion thinly sliced25 g
-
pickled capers drained60 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
14 g
Calories
1398 kJ /
333 kcal
Lipides
12 g
Glucides
39 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
HYGGE
9 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Beetroot Soup, Horseradish Dumplings
1ωρ. 15 λεπτ.
Cucumber Soup
25 λεπτ.
Orange Bulgur with Roasted Vegetables
Καμία βαθμολογία
Mango Chia Pudding
4ωρ. 10 λεπτ.
Tuna Meatballs with Tomato Sauce - Polpette di tonno con salsa di pomodoro
1ωρ. 45 λεπτ.
Beetroot Gazpacho With Horseradish Créme
1ωρ. 40 λεπτ.
Polenta Cake
1ωρ.
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 λεπτ.
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 λεπτ.
Coconut Prawn Soup
45 λεπτ.
Sonja's Bread
3ωρ. 10 λεπτ.
Almond Cauliflower Cream Soup with Herb Oil and Crispy Flatbread
45 λεπτ.