Appareils et accessoires
Savory Turnip Cake
Prép. 10min
Total 26h 55min
20 slices
Ingrédients
-
long-grain white rice10 ½ oz
-
water divided, plus extra to soak45 ½ oz
-
Chinese white radishes/turnips peeled, cubed (1 in.)35 oz
-
olive oil plus extra to grease and pan fry1 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste¼ tsp
-
scallions to garnish
-
fresh red chilies chopped, to garnish
-
Chinese chives to garnish
Niveau
facile
Infos nut. par 1 slice
Protides
2 g
Calories
331 kJ /
79 kcal
Lipides
2 g
Fibre
1 g
Glucides
13 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese New Year
11 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Sesame Crème
10min
Vegetable Stock Powder
4h
Mantou Buns with Soya Milk (TM6 Metric)
1h 35min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Wafu dressing
20min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Pineapple buns
9h 50min
Taro bread
4h 20min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min