Appareils et accessoires
Stuffed Moroccan Breads
Prép. 45min
Total 2h 45min
8 pieces
Ingrédients
Moroccan Bread
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast2 tsp
-
plain flour350 g
-
durum wheat semolina150 g
-
water300 g
-
ground turmeric (optionnel)1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
Spicy Beef Filling
-
onions halved100 g
-
fresh mint leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only (15 g)1 bunch
-
fresh coriander leaves only (15 g)1 bunch
-
beef mince broken up300 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground cumin to taste¼ - ½ tsp
-
fine sea salt or to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
14 g
Calories
1289 kJ /
308 kcal
Lipides
7 g
Fibre
4 g
Glucides
46 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Lemon cake
2 Std.
Coconut cake
1 Std. 20 Min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2 Std.
Moroccan Lamb Meatballs with Batbout Flatbreads
1 Std. 35 Min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2 Std. 45 Min
Marble cake
2 Std. 10 Min
Chicken Pastilla
1 Std. 25 Min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Spanish King's Cake- Miniroscón de Reyes
3 Std.
Fresh Fruit Tarts
7 Std. 5 Min