
Appareils et accessoires
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
Prép. 30min
Total 1h 35min
6 portions
Ingrédients
Koftas
-
fresh parsley cut in pieces20 g
-
spring onions cut in pieces150 g
-
lamb shoulder minced900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Pepper Sauce
-
onions quartered300 g
-
red peppers cut in pieces (3 cm)150 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
tinned whole peeled tomatoes in juice400 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
potatoes sliced (2-3 mm)400 g
-
tomatoes sliced (2-3 mm)350 g
Infos nut. par 1 portion
Calories
576 kcal /
2400 kJ
Protides
29 g
Lipides
42 g
Glucides
22 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Lebanese cuisine
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande