Appareils et accessoires
Chicken Pastilla
Prép. 30min
Total 1h 25min
8 portions
Ingrédients
-
unsalted butter diced150 g
-
blanched almonds150 g
-
sugar to taste20 - 30 g
-
fresh parsley leaves3 Tbsp
-
fresh coriander leaf (optionnel)3 Tbsp
-
onions halved200 g
-
saffron1 pinch
-
ground cinnamon1 tsp
-
ground ginger½ tsp
-
ground coriander½ tsp
-
fine sea salt1 ¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (approx. 2 cm)600 g
-
water50 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)½
-
medium eggs3
-
filo pastry8 sheets
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
26 g
Calories
2471 kJ /
590 kcal
Lipides
46 g
Fibre
5 g
Glucides
21 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
moroccan adventure
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Nectarine Tart with Hazelnut Frangipane
50 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1 Std. 20 Min
Stuffed Moroccan Breads
2 Std. 45 Min
Pistachio and Almond Filo Coil
1 Std. 15 Min
Falafel in Square Flatbread (R’gaif Bread) with Tahini Sauce
1 Std. 25 Min
Salmon kabsa
35 Min
Tuna and Olive Empanaditas
4 Std. 5 Min
Bread Stuffed with Eggs and Green Beans
5 Std. 30 Min
Shakshuka
50 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Mozzarella Stuffed Flatbread
45 Min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min