Mediterranean capsicums

Mediterranean capsicums

4.1 13 évaluations
Prép. 20min
Total 2h
6 portions

Ingrédients

  • freekeh
    130 g
  • filtered water plus extra for soaking
    500 g
  • cherry tomatoes cut into halves
    250 g
  • pickled capers
    30 g
  • pine nuts
    50 g
  • walnuts
    50 g
  • extra virgin olive oil plus extra for greasing
    1 tbsp
  • nutritional yeast (see Tips)
    3 tsp
  • dried thyme
    ¼ tsp
  • zucchini cut into pieces (2-3 cm)
    1
  • garlic cloves
    2
  • spring onions/shallots trimmed and cut into thirds
    2
  • fresh basil leaves only
    2 sprigs
  • capsicums (any colour), cut into halves and deseeded
    3
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tsp
  • salt to season
  • ground black pepper to season

Niveau

facile


Infos nut. par 1 portion

Protides 13.4 g
Calories 1623 kJ / 386.4 kcal
Lipides 21.9 g
Fibre 9.6 g
Glucides 33 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...