Sea Vegetable Stew
TM6 TM5

Sea Vegetable Stew

(Pas d’évaluation)

Ingrédients

  • 3 tbsp circular kelp head (optionnel)
  • 10 g dried Japanese kelp (kombu), cut in squares (2 cm x 2 cm), rinsed
  • 6 dried shiitake mushrooms, rinsed, soaked to soften for 30 minutes
  • 300 g white radish, peeled, cut in chunks (2 cm)
  • 4 slices fresh ginger, peeled
  • 1 fresh red chilli
    ou 1 dried chilli
  • 2 tbsp cold pressed sesame oil
  • 2 tbsp 3-booster powder (see tip)
  • ¼ tsp sea salt
  • 2 tbsp light soy sauce
  • 1 tbsp blackstrap molasses
  • 200 g water
  • 1 tsp molasses powder
  • 1 tbsp balsamic vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
414 kJ / 99 kcal
Protides
1 g
Glucides
12 g
Lipides
5 g
Fibre
4 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives