Appareils et accessoires
Char Siu Pastries
Prép. 40min
Total 6h 10min
14 pieces
Ingrédients
Char Siu
-
pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)300 - 350 g
-
sugar2 tsp
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
cloves½ tsp
-
star anise2
-
hoisin sauce15 g
-
light soy sauce15 g
-
Shaoxing rice wine20 g
-
honey½ Tbsp
Chinese Puff Pastry
-
sugar15 g
-
unsalted butter soft120 g
-
water60 g
-
plain flour plus extra for dusting275 g
Filling
-
garlic cloves4
-
vegetable oil10 g
-
oyster sauce15 g
-
Shaoxing rice wine10 g
-
water plus extra for sealing pastry100 g
-
sesame oil1 tsp
-
cornflour mixed with 1 Tbsp water1 ½ tsp
-
ground white pepper½ tsp
Assembly
-
medium egg beaten1
-
sesame seeds for sprinkling1 - 2 Tbsp
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Sodium
66 mg
Protides
8 g
Calories
833 kJ /
199 kcal
Lipides
10 g
Graisses saturées
5 g
Glucides
19 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Savoury
58 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Hakka Yam Abacus
20min
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Kalguksu (Chicken Noodle Soup)
1h 15min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2h 25min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35min
Raspberry Dacquoise
2h
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pineapple Tarts
1h 30min