Char Siu Pastries

Char Siu Pastries

4.3 13 évaluations
Prép. 40min
Total 6h 10min
14 pieces

Ingrédients

Char Siu
  • pork shoulder steaks (approx. 2 steaks)
    300 - 350 g
  • sugar
    2 tsp
  • Chinese five spice powder
    ½ tsp
  • cloves
    ½ tsp
  • star anise
    2
  • hoisin sauce
    15 g
  • light soy sauce
    15 g
  • Shaoxing rice wine
    20 g
  • honey
    ½ Tbsp
Chinese Puff Pastry
  • sugar
    15 g
  • unsalted butter soft
    120 g
  • water
    60 g
  • plain flour plus extra for dusting
    275 g
Filling
  • garlic cloves
    4
  • vegetable oil
    10 g
  • oyster sauce
    15 g
  • Shaoxing rice wine
    10 g
  • water plus extra for sealing pastry
    100 g
  • sesame oil
    1 tsp
  • cornflour mixed with 1 Tbsp water
    1 ½ tsp
  • ground white pepper
    ½ tsp
Assembly
  • medium egg beaten
    1
  • sesame seeds for sprinkling
    1 - 2 Tbsp

Niveau

moyen


Infos nut. par 1 piece

Sodium 66 mg
Protides 8 g
Calories 833 kJ / 199 kcal
Lipides 10 g
Graisses saturées 5 g
Glucides 19 g

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...