Fresh Prawn Spring Rolls
TM5 TM6

Fresh Prawn Spring Rolls

4.4 (10 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g carrots, peeled, cut in sticks (5 cm x 5 mm)
  • 1 tsp fine sea salt
  • 1300 g water
  • 8 fresh green beans, ends removed, cut in long pieces
  • 1 bunch rice vermicelli (approx. 40 g), briefly rinsed with water to soften, cut in small sections (5 cm)
  • 8 large raw prawns, peeled, deveined
  • 8 pieces spring roll rice paper
  • 8 leaves iceberg lettuce, shredded
  • 3 sprigs fresh coriander, leaves only, plus 1 sprig roughly chopped leaves for garnishing (optional)
  • 1 garlic clove
  • ½ fresh red chilli, deseeded
  • 2 Tbsp caster sugar
  • 2 Tbsp lime juice
  • 2 Tbsp fish sauce
  • 1 Tbsp rice vinegar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
743 kJ / 177 kcal
Protides
13 g
Glucides
30 g
Lipides
0.7 g
Fibre
2 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives