Appareils et accessoires
Spring Rolls
Prép. 25min
Total 40min
8 pieces
Ingrédients
-
carrots cut in pieces50 g
-
roasted peanuts, unsalted50 g
-
sunflower oil25 g
-
fresh chives finely chopped (2 mm)10 sprigs
-
water plus warm water for softening1500 g
-
rice vermicelli50 g
-
tinned beansprouts drained120 g
-
spring roll rice paper (Ø 16 cm)8
-
iceberg lettuce leaves, chopped in small pieces50 g
-
fresh basil leaves, roughly chopped16
-
fresh mint leaves, roughly chopped16
-
cooked, peeled prawns80 - 100 g
-
fish sauce to taste2 - 3 Tbsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
8.4 g
Calories
801 kJ /
192 kcal
Lipides
6.3 g
Glucides
25.2 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Chinese
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Steamed Garlic Prawns
30 Min
Buckwheat and Asparagus Risotto
2 Std.
Sous-vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
1 Std.
Seafood Pozole
1 Std. 15 Min
Salt Cod Fritters
45 Min
Stir-Fried Tofu in Hot Sauce
30 Min
Japanese Ramen Noodle Soup
1 Std. 40 Min
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2 Std.
Pasta alla Norma
50 Min
Miso Soup with Vegetables
30 Min
Chinese Noodles with Vegetables
35 Min
Korean Ramen with Tofu
50 Min